För att göra det lättare att följa bostadsmarknaden kan du lägga upp bevakningar. Då får du ett mejl varje gång en bostad inom ditt bevakade område/gata är till salu.

Gör så här:

1. Gör en sökning på område eller gata du vill bevaka. Du kan också filtrera din sökning genom att exempelvis ange önskat antal rum eller bostadstyp. Klicka därefter på knappen "Bevaka".

2. Du får nu möjlighet att ställa in hur ofta du vill att bevakningsmejlen ska komma.

3.
a) Är du medlem men inte redan inloggad, behöver du bara logga in.
b) Om du inte redan är användare så klickar du på "Skapa konto". (Du kan logga in med ditt vanliga facebook-konto om du vill.)