Om du har tappat bort ditt lösenord till Booli.se går det bra att byta det själv! Klicka på "Skapa konto" eller "Mitt konto". Eller gå hit.

Då kommer det upp en ruta där du ska fylla i dina användaruppgifter. Under fältet för e-post finns en liten text där det står "Har du redan ett konto?" eller "Glömt lösenordet?" Klicka på den, fyll i din mejladress så kommer det instruktioner via mejl hur du byter lösenord. Du kan också gå direkt hit.