Ändra värderingen

Här kan du läsa mer kring hur Boolis värdeindikationer fungerar och ifall vi kan justera värderingar

Karin avatar
Skrivet av Karin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Boolis värdeindikationer är statistiska och framtagna automatiskt i vår värderingsmotor. Därför kan vi inte justera individuella värderingar manuellt. Ifall du vill ändra en värdering kan du på kontosidan under "Värderingar" lägga till/ändra informationen i värderingsformuläret. Med det sagt kan vi inte garantera att detta i slutändan alltid påverkar själva värderingen.

Ifall du inte längre vill ha Boolis värderingsmejl kan du avsäga dig dessa längst ned i mejlet eller på din kontosida under "Inställningar".

Viktigt att komma ihåg är att eftersom våra värdeindikationer är statistiska är de tänkta som just indikationer, snarare än exakt värde. Vill du vill få en mer omfattande värdering av din bostad rekommenderar vi att du kontaktar en mäklare som kan komma ut och göra en värdering på plats. På den oberoende mäklarguiden HittaMäklare kan du gratis komma i kontakt med en lämplig mäklare för dig utifrån ditt behov:

• Vill du få en värdering inför en eventuell försäljning, hjälper vi dig här.

• Är du bara nyfiken på värdet av din bostad, kan du söka dig fram bland Sveriges alla mäklare här. Därefter kan du själv kontakta en lämplig mäklare som tidigare sålt liknande objekt i ditt område.