För mäklare
Annonsen syns inte på Booli
Maja Henriksson avatar
Skrivet av Maja Henriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det tar ett par minuter till ett par timmar för annonsen att hämtas in när du har publicerat den i ditt mäklarsystem. Om den inte har dykt upp under nästa dag kan det bero på ett par olika saker.
​
Snart till salu?
Om annonsen är markerad som Snart till salu, kommande eller på gång så behöver du klicka på filtrera och välja ‘Visa snart till salu’ på Booli för att visa annonsen.

Korrekt information i annonsen
Om informationen i din annons inte är fullständig eller korrekt ifylld kan den bli flaggad i vårt system. Du behöver fylla i information om adress, pris, objekttyp, antal rum och boarea. Återkom till oss om annonsen inte dyker upp!
 Är något fel? Hör av dig till oss på support@booli.se.