För mäklare
Hur lägger jag in slutpriser på Booli?
Maja Henriksson avatar
Skrivet av Maja Henriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur vi samlar in slutpriser

Vi samlar in slutpriser på olika sätt och dessa märks upp på olika sätt på Booli. 1. Lagfarter. Vi köper in alla lagfarter för småhus som blivit sålda. 2. Sista bud. Vi samlar in det sista budet i en öppen budgivning på mäklarens hemsida. 3. Slutpriser. Antingen via er hemsida eller att de manuellt rapporteras in från dig eller våra engagerade användare som antingen är säljare eller köpare av bostaden.

Det betyder att om du har publicerat det sista budet/slutpriset öppet på er hemsida innan annonsen togs ned, har vi troligtvis redan fått in det (ibland kan det ta upp till ett dygn innan vi hinner läsa av sidan). Det kan vara bra att dubbelkolla så att det rätta slutpriset registrerades. Vår mejl info@hittamaklare.se  kan du alltid höra av dig till om du själv vill uppdatera/lägga in slutpriser.
​

Rapportera själv in slutpriser

Annars är det absolut smidigaste sättet att göra detta på direkt via din HittaMäklareprofil.

Logga in på länken nedan eller klicka på "glömt lösenord" om du inte redan har en inloggning för att skapa en ny. När du är inloggad på din profil klickar du på menyn längst upp till höger och sedan på "Slutpriser". Lägg in försäljningspriset och försäljningsdatum, klicka sedan på spara så kommer slutpriset att dyka upp på Booli.se och på din profil på Hittamäklare direkt. Hör av dig till info@hittamaklare.se på en gång om något slutpris skulle registreras felaktigt så hjälper de dig!

Här loggar du in på din profil på Hittamäklare: https://www.hittamaklare.se/agents

​ Så här underlättar du för oss att hämta sista bud får er hemsida:
 1. Se till att alla annonser har individuella sidor/länkar för varje bostad (http://dinsida.se/bostad/1, http://dinsida.se/bostad/2 etc)

2. Strukturera information om budgivning på bostadssidan. Alla bostadssidor måste följa samma mall. Budgivningen ska stå på samma ställe på alla sidor.
3. Skriv gärna Högsta bud: någonstans på bostadssidan.

Titta på hur andra har strukturerat sina sidor:
Fastighetsbyrån: http://www.fastighetsbyran.se/kopa-bostad/
Här kan du se ett exempel på hur Mohv har gjort:

Så här gör Skandiamäklarna: