Profilsidan

Här är de vanligaste frågorna kring profilsidan samlade

Maja Henriksson avatar
Skrivet av Maja Henriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur lägger jag till min bostad?
På din profilsida i appen kan du högst upp lägga till den bostad du äger. Där fyller du i ett formulär med frågor om bostaden som sedan sparas och ligger synlig på din privata profil.

Du kan när som helst ändra uppgifterna (om du exempelvis har renoverat eller flyttat till en ny bostad). Det kan du göra antingen direkt på profilsidan eller på kugghjulet längst upp i högra hörnet.

I fältet för lägenhetsnummer går Booli på Skatteverkets indelning. Om du är osäker på vilket lägenhetsnummer din bostadsrätt har kan du kika in den här sidan.

Hur har värdet beräknats på min bostad?
I samband med att din bostad har lagts till beräknar Boolis värderingsmotor en värdeindikation av bostaden. Det är det värdet du ser under din bostad på profilsidan.

Boolis värdeindikationer är statistiska och bygger på de parametrar du fyller i formuläret och jämförs sedan med liknande referensförsäljningar i området. Denna indikation är något som endast visas för dig på din privata profilsida.

Eftersom Boolis värdeindikationer är statistiska är de tänkta som just indikationer snarare än exakt värde, något en mäklare kan ge som sett bostaden i verkligheten.

Om du vill läsa mer om hur Boolis värdeindikationer fungerar kan du spana in den här sidan.

Hur raderar jag mitt konto?
För att radera ditt konto, och alla tillhörande uppgifter, gör du det genom att trycka på kugghjulet högst upp på profilsidan och sedan välja "Radera konto".