Gå till innehållGå till sök

Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu

Det är möjligt eftersom vi är en söktjänst och inte en annonsplats. Mer om oss

Välj typ av sökning
0 sökförslag visas.

Kom igång med bevakningar

Med ett konto på Booli kan du skapa bevakningar och få löpande uppdateringar om bostäder som passar dig.

Med Booli
Utan Booli

Missar du halva utbudet av bostäder till salu?

Booli visar Sveriges största samlade utbud av bostäder till salu och snart till salu. Testa själv!

Tryggt och enkelt när du ska köpa, sälja eller bo

Köpa bostad

SBAB erbjuder bolån utan krångel och ett tryggt sparkonto med ränta. Enkelt att ansöka och räkna digitalt.

Till SBAB

Sälja bostad

Hittamäklare är en guide och jämförelsetjänst av mäklare. Jämför mäklare, omdömen och hitta rätt person för din försäljning.

Hitta mäklare