Råd och svar från Booli.se-teamet

Under de senaste veckorna är det fler som reagerat på att de får ett felmeddelande när de klickar på ett objekt i kartan. I felmeddelandet står det "Något gick snett! Prova igen senare."

Detta uppstår om du har AdBlock installerat på datorn. Tyvärr tror den att det är annonser som dyker upp i kartan och spärrar därför dessa. Prova att avaktivera AdBlock så ska det fungera. Vi håller på och jobbar på en lösning men har inte hittat någon ännu.