Råd och svar från Booli.se-teamet

Ja, det fungerar på samma sätt som när du bevakar bostäder till salu. Du får ett mejl varje gång ett hus har sålts i det valda området/gatan.

Gör så här:
1. Gör den sökningen du vill bevaka. Här kan du se en exempelsökning på slutpriser för villor i Mölndal med minst 100kvm i boarea.
2. Därefter klickar du på knappen "Bevaka sökningen".
3. Om du redan har en användare kan du nu klicka på "logga in". Annars får du klicka på "skapa konto" och ange din e-postadress.
4. Du kan nu ställa in hur ofta du vill att bevakningsmejlen ska komma.