Ja, det fungerar på samma sätt som när du bevakar bostäder till salu. Du får ett mejl varje gång ett hus har sålts i det valda området/gatan.

Gör så här:
 1. Gör den sökningen du vill bevaka. Här kan du se en exempelsökning på slutpriser för villor i Mölndal med minst 100kvm i boarea.
 2. Därefter klickar du på knappen "Bevaka.
 3. Om du redan har en användare kan du nu klicka på "logga in". Annars får du klicka på "skapa konto" och ange din e-postadress.
 4. Du kan nu ställa in hur ofta du vill att bevakningsmejlen ska komma.