Allmänt
Bevaka bostäder som är till salu
Maja Henriksson avatar
Skrivet av Maja Henriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att göra det lättare att följa bostadsmarknaden kan du lägga upp bevakningar. Du får då ett mejl varje gång en bostad inom ditt bevakade område/gata är till salu. Du kan även bevaka slutpriser i olika områden/gator.
​
​ Gör så här:
​
 1. Gör en sökning på område eller gata du vill bevaka. Du kan också filtrera din sökning genom att exempelvis ange önskat antal rum eller bostadstyp. Klicka därefter på knappen "Bevaka".

2. Du får nu möjlighet att ställa in hur ofta du vill att bevakningsmejlen ska komma.
​

3. a) Har du ett konto på Booli men inte redan inloggad, behöver du bara logga in.
 b) Om du inte redan är användare så får du möjlighet att skapa ett konto.