Boolis värdeindikationer är statistiska och framtagna automatiskt i vår värderingsmotor. Därför kan vi inte justera individuella värderingar manuellt. Ifall du vill ändra en värdering kan du på kontosidan under "Värderingar" lägga till/ändra informationen i värderingsformuläret. Med det sagt kan vi inte garantera att detta i slutändan alltid påverkar själva värderingen.

Ifall du inte längre vill ha Boolis värderingsmejl kan du avsäga dig dessa längst ned i mejlet eller på din kontosida under "Inställningar".

Viktigt att komma ihåg är att Boolis värderingar är kostnadsfria och tänkta som en fingervisning snarare än exakt värde. Ifall du inte är nöjd med det statistiska värdet råder vi dig att kontakta en mäklare. På Hittamaklare.se kan du tex söka dig fram bland Sveriges alla utbildade mäklare för att hitta en mäklare som är expert på just din bostadstyp och område.